Köp information

 

Priser

Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar 25% moms. Finns inga krav på minimiorder. Du kan handla för hur mycket eller hur lite du vill. Frakten är alltid fast på 19 kr. Gäller endast inom Sverige. För utlandsleverans gäller landets rådande villkor. Vi råder ej över prisförändringar på marknaden, varför priset som gäller vid beställningstillfället även gäller vid leveranstillfället. Beställningar som ej är betalda inom 7 dagar makuleras.

För att handla

Kolla igenom på allt som finns i shopen. Välj de önskade varorna och lägg dem i kundvagnen. När samtliga önskade varor finns i korgen avslutas köpet genom att gå till kassan. Där finns möjlighet att skriva ett meddelande till oss, tex om det finns några speciella önskemål på ängel, hur du vill ha Din försändelse Rekommenderad hos posten eller något annat meddelande. Går att ändra leveranssätt till avhämtning om detta önskas. Frakt på 19 kr betalas ej tillbaka. Efter att ha passerat kassan skickas ett automatiskt mail direkt till köparen, som bekräftar att ordern har blivit registrerad. Detta mail innehåller ett ordernummer, som sedan skall ange vid betalning. Skulle denna orderbekräftelse inte ha kommit inom ett par timmar så hör av Dig. Det är viktigt att rätt e-mail i skrivs in i beställningen.

Finns inga krav på minimiorder. Du kan handla för hur mycket eller hur lite Du vill. Frakten är alltid fast på 19 kr.

För att kunna handla hos oss måste Du ha passerat 18-år annars skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpes genomföres. Beställning som görs i annnan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Betalningssätt

Förskottsbetalning: Du betalar i förskott till BG 106-2090. Ange alltid order nr och namn vid betalning.  Dina varor skickas när betalningen anlänt till vårt konto. Tänk på att varor kan ta slut om man väntar för länge med betalning då försäljning även sker fysiskt. Förskottsbetalning skall erläggas inom 7 dagar efter att orderbekräftelse har kommit från oss. Om ingen betalningen har anlänt inom den tiden så återgår dina varor till shopen.
När Du bekräftar din beställning så förbinder du dig till köpvillkor hos filipsänglar.

Lager

Artiklar som ligger på hemsidan har vi i lager. Men eftersom även fysisk försäljning sker kan det hända att någon ängel kan ta slut innan vi hinner ta bort det från hemsidan. Skulle detta inträffa och någon beställt denna vara så försöker vi ersätta denna eller betala tillbaka varan. Vi gör dock vårt bästa för att hålla hemsidan uppdaterad.

Leveranstider

Vi packar och skickar orden efter att betalning inkommit vanligtvis efter 1-3 dagar. Skickar alltid ut ett mail om när varan är packad och skickad.

Leveranser

Alla leveranser sker med Posten till en fast fraktkostad av 19 kr. För rekommenderade brev tillkomer postens kostnad på 60 kr.

Det är på köparens ansvar att tillse att den leveransadress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt och att alla kunduppgifter stämmer. Kommer brevet åter på grund av att kunden angett fel adress så står kunden för dubbel portokostnad vid andra sändningen. Vi kan tyvärr ej ta ansvar för postens eventuella slarv.  

Reklamationer

Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Reklamerad vara skall kunna skickas tillbaka till oss, släng därför aldrig en defekt vara.

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, prisjusteringar, slutförsäljning och produktförändringar. Tänk också på att färgavvikelser kan förekomma på olika bildskärmar så att färger kan upplevas på olika sätt. Allla storleksangivelser är ett cirka och kan skifta något. Då alla ängar är unika kan små avvikelser förekomma på vingar, huvud och gloria än vad som visas på bild.

Dina personuppgifter och e-mail kommer aldrig att lämnas ut till tredje part eller användas i något annat syfte än för orderhantering. Bilderna på filipsänglar är skyddade enligt lagen om upphovsrätt och får därför inte kopieras eller på annat sätt tas från sidan och användas. Du är välkommen att maila oss när som helst vid minsta lilla fundering.  

All metall är känslig mot kemikaler, tex parfym, bodylotion, hårspray och dyl. Även tex salter mm i huden kan påverka metall och missfärgningar i pläteringar kan uppstå. Silverfärgad metall blir förr eller senare alltid missfärgad. Detta kan ske olika snabbt beroende på bärare. Vissa kan ha det hur länge som helst medans för vissa missfärgas dom snabbt.

 

Filip Nordenbergs minnesfond © 2024. Alla rättigheter reserverade.